Smakbox Kylt & Fryst tillägg

Ni som följer bloggen vet ju att jag får hem en Smakbox sisådär en gång varannan månad. Smakboxen innehåller en väldigt blandad kompott av nya produkter blandat med gamla godingar. Nu har Smakbox dessutom börjat med ett kylt och fryst tillägg, dvs du kan få hem kylda och frysta produkter som tex den veganska glassen jag tipsade om för ett tag sedan.


Smakbox med Kylt & Fryst tillägg kostar 150 kr utöver den vanliga prenumeration på 199 kr, totalt 349 kr (varav 50 kr är leverans direkt hem till dörren). Värdet är hela 550 – 650 kr. Precis som med den vanliga prenumerationen på Smakbox är tillägget inte bindande och kan enkelt sägas upp.

Ungefär 40% av alla i Sverige har möjlighet att få Smakbox med Kylt & Fryst tillägg.

I slutet på maj kommer detta lanseras för alla på smakbox.se. Det är ett begränsat antal så det gäller att vara snabb. Om du börjar prenumerera nu så får du förtur till att anmäla dig. Med min kod MATOCHODLA får du 20% rabattpå 1:a boxen när du startar en prenumeration. Du kan även göra en intresseanmälan på smakbox.se/kyltfryst för att få information om när Kylt & Fryst släpps till alla... om det finns några kvar då...

Mer information finns att läsa på smakbox.se/kyltfryst.

Kommentarer