Ingredienser för 4 port
1 kg färska räkor
1½ dl majonäs (gärna hemmagjord)
1 dl creme fraiche
1 tsk dijonsenap
1 knippe finskuren dill
½ finhackad rödlök
1 bunt finskuren gräslök
salt och peppar
4 skivor bröd
Garnering
Löjrom
Dill
Salladsblad
Skala räkorna.
Blanda majonäs, creme fraiche och senap med dill, rödlök och gräslök, salta och peppra. Blanda i räkorna.
Lägg ett salladsblad på brödskivan och lägg sedan upp röran, garnera med löjrom och några dillkvistar om du har det.
Sugen på fler recept från Mannerström? Kolla in den här senapssillen!
Mums!
SvaraRaderaLite roligt: Kung Markatta ligger här i Örebro. De har mycket bra ekologiskt och kravmärkt. :-)
Det ser fantastiskt gott ut!
SvaraRadera