Semestern har börjat!

Oj, nu har det varit tyst här inne ett bra tag. Ja, jag får skylla på att jag gått på semester och gör massa annat roligt :-) Nu har vi haft en veckas semester och vi har varit hemma och tagit det lugnt, varit ute med båten i olika omgångar och nu planerar vi för att åka till Tyskland nästa vecka.

Det är otroligt skönt med semester och det är ju alltid så att första veckan har man lite svårt att komma in i semestermodet men nu känner jag att det har släppt, nu kör vi 4 veckor till!

Lovar att bli bättre på att uppdatera här inne. Lusten har faktist inte infunnit sig under hela den här våren och då är det liksom ingen idé att skriva något. Mat lagar jag ju förstås ändå men kanske inte så mycket nytt utan vi rullar runt på de gamla rätterna som redan finns här inne på bloggen.

Men det händer ju i alla fall mycket i min trädgård just nu och jag ska börja visa er lite mer vad jag håller på med. Idag så planterade jag om mina små basilikaplantor så det kommer strax ett eget inlägg om det.

Nedan ser ni lite sköna bilder från vår härliga tur vi tog med båten igår då vi åkte till Donsö som är en ö i Göteborgs södra skärgård. Det tog oss ungefär 1 h från Björlanda kile där vi har vår båt. Väl framme så åt vi lunch på Isbolaget som har fantastiskt god lunch. Tips om ni har vägarna förbi!

På väg


Eskils kanal

Eskils kanal


Zlatopramen
Den här var riktigt god. Testa om du gillar mörkt öl!

Lite cava

Caesarsallad

Fish and chips

Den här burgaren är så god!

Kommentarer