Nu är tomtarna här!

December är ungefär som juli, den springer iväg lika snabbt ;-) Redan 11 dec, jisses, snart har vi julafton här. I helgen som gick så åkte alla tomtar fram, älskar tomtar! Nu är det bara granen som fattas, den får vi kanske köpa till helgen. Förresten, är det någon som har ett bra tips på hur man undviker att granen barrar innan julafton så skriv gärna det i kommentarsfältet, min gran barrar ALLTID för tidigt....😟

Mina orkideer är superfina just nu och blommar samtidigt allihopa.

Tomtar och orkidéer





Denna jul blir vi inte så många på självaste julafton så då tänkte vi köra på en kalkonmiddag, på annandag jul blir vi desto fler så då kör vi på traditionell julmat. Lite kul ändå att få båda varianterna.

Min dotters fina pepparkakshus 😍

Ser väldigt mycket fram emot den här julledigheten, det blir ju faktiskt 2 veckors ledighet vilket ska bli superskönt. Vi smygstartar faktiskt ledigheten redan imorgon då vi åker iväg på en 2-dagars tripp till Väderöarna där vi ska fira min mamma som fyller år. Hoppas det blir hyfsat väder och att de har en skön julstämning på plats :-) och god mat förstås. Återkommer med bilder på det såklart!



Kommentarer