En blommande trädgård vid Lygnern

Vad härligt att värmen är tillbaka igen! Vi hade en paus där på några veckor och givetvis över midsommar ;-) Men, regnet som kom var verkligen välbehövligt för min trädgård. Det stod liksom still ett tag pga värmen men nu ser jag att det växer på igen, skönt!





 En annan trädgård som växer på som vanligt är mina föräldrars trädgård. Vi var där i helgen och hälsade på, badade, åt god mat och babblade. Mina föräldrar har ett helt fantastiskt läge vid sjön Lygnern som ni kan se på bilderna. Min mamma är inte riktigt lika tokig i att odla grönsaker som jag är även om hon odlar litegrann men däremot är hennes perennarabatter jättefina. I min trädgård så har det nästan varit lite paus i blomningen mellan vårens blommande och nu, jag måste se till att jag har mer som blommar i juni. Har ni några tips på fina perenner som blommar i juni så lämna gärna en kommentar!


Jag måste ha fler rosor i min trädgård!

En stor gräsmatta gör givetvis att barnen sätter igång med sina lekar :-) Min dotter är gymnastiktjej som ni kanske ser ;-)



Sjön Lygnern är en stor och djup sjö. Ibland är det jättevarmt och ibland superkallt. Den här dagen var det ca 19 grader, lite för kallt för mig men barnen badade.


Väldigt lågt vatten den här dagen.



Jonny i grönskan.
Ja, nu fick ni se lite av mina föräldrars trädgård också. Får nog göra lite uppdatering av min egen när det börjat blomma lite mera. Nu börjar liljorna blomma och även mina dahlior och alla klematis som jag har väldigt många av är också på gång med massor av knoppar. 

Ha nu en bra dag så kör vi 2 dagar till innan det är helg igen 😉

Kommentarer