Semester i Nerja, Spanien

Nu är vår semestervecka slut och vi har kommit hem ifrån Nerja. Har ju lite bilder kvar att visa för er så nu kör vi 😀

Varje tisdag i Nerja så är det marknad, den gick vi såklart på. Mycket skräp förstås men en hel del frukt och grönt, mycket fint porslin osv. Köpte en kaffekopp, lite frukt och grönt, kryddor och nötter. 1 kg sparris kostade 2 euro!!!






Vi har ju givetvis också ätit massa god mat. Framförallt så var luncherna väldigt goda, vi lagade även mat hemma i lägenheten vilket också var mysigt. Vi hade ju så fantastiskt fin utsikt ifrån vår balkong. 







Vill man uppleva den vackra blomningen och allt det gröna så ska man definitivt åka till Spanien i maj. Bouganvillea överallt, hibiskus, olivträd, eldkrona, palmer, ja allt möjligt som vi bara kan drömma om här hemma i Sverige 😉

Nerja

bouganvillea

Eldkrona

Nerja

Lilja


Ja, detta var ju andra gången vi var i Nerja och jag tror definitivt att vi kommer komma tillbaka igen. Kan verkligen rekommendera detta mysiga ställe!

Nu är det tillbaka till verkligheten, imorgon är det dags för jobb igen. Idag har vi haft en superskön dag i trädgården, väldigt varmt men skönt. Plockat ut alla växter ifrån växthuset osv. Härligt, nu är sommaren här eller??


Kommentarer