Semester i Nerja, Spanien

Här på bloggen har det varit tyst ett tag, anledningen heter semester :-) I lördags åkte vi till Spanien, närmare bestämt till Nerja som ligger i södra Spanien. Vi var här förra året i augusti och då föll vi verkligen för det här stället. Dock så var det väldigt varmt då och väldigt mycket folk så därför valde vi att åka tillbaka nu i maj istället när det inte är så mycket folk och givetvis inte alls lika varmt.

Vi bor i ett område som heter Capistrano playa som ligger precis ovanför Burriana beach. Utsikt från vår lägenhet.

Capistrano village
Perfekt läge på lägenheten.

Stor balkong!

Vi har också tillgång till en stor gemensam pool. Fördel att åka nu på våren är att vi nästan har den för oss själva ;-)


Det har varit en ovanligt kall vinter och vår här nere i år säger de som bor här och nu när vi är här så har vädret inte riktigt hunnit stabilisera sig. Det är rätt så kallt i havet fast vi har ju givetvis badat ändå. Vi har haft en del moln men ändå alldeles lagom värme. Nu ser väderkartan dessutom bättre ut för resten av veckan så nu ska vi njuta innan det är dags att dra hemåt på lördag igen.

Är man i Nerja så måste man givetvis gå till Balcon de Europa som är en fantastisk utkiksplats. Se bilderna nedan.

Nerja
Mycket vackert med bergen i bakgrunden.

Balcon de Europa

Utsikten från balkongen är fantastiskt!

Balcon de Europa


Fina Isabella på restaurangen Portofino vid balkongen. Här äter man väldigt god italiensk mat men glöm inte kontanter för de tar inte kort 😕

Vi badar, solar, promenerar och äter. Hittills väldigt god mat! Vi har en favoritrestaurang nere på Burriana beach som heter Playa & Sol, där äter vi vår lunch. Jättegoda sallader, pizzor, och bra mat för barnen att välja mellan. Och vilka drinkar! 😀

Playa & Sol
En härlig laxsallad på Playa & Sol. Avocadon här nere är fantastisk!
Pizza till barnen.

I Spanien dricker jag förstås Cava ;-)

Stoooora drinkar!

Nej, nu är det dags att gå upp och göra mig en kopp kaffe och sätta mig på balkongen och se ut över havet för solen skiner härligt idag!


Kommentarer