Panerad torsk med remouladsås

En av barnens favoriträtter är panerad fisk. Kan hålla med de, det är väldigt gott! Jag brukar oftast panera med ägg och mandelmjöl men den här gången gjorde jag på "riktigt" vis dvs med vetemjöl, ägg och ströbröd.

panerad torsk med remouladsås


Till fisken gjorde jag en remouladsås och kokade potatis till barnen, till mig blev det broccoli. En klassisk rätt som alltid går hem :-)

Ingredienser panerad torsk
torskfilé
vetemjöl
ägg ströbröd
salt och peppar
smör

Ingredienser remouladsås
1 dl majonäs
2 dl creme fraiche
3 msk hackad ättiksgurka
2 msk hackad kapris
1/2 tsk curry
1 tsk gurkmeja
1 hackad röd lök
1 msk pressad citronsaft
salt och peppar

Blanda ihop alla ingredienser och smaksätt med salt och peppar.

panerad torsk med remouladsås


Kommentarer