Ett besök på matmässan Passion för mat

I fredags var jag och sambon på matmässan Passion för mat som pågår just nu här i Göteborg. Den håller på idag söndag också så har ni inte varit där ännu så finns det fortfarande chans :-)

Jag har varit där många år i rad nu och jag tycker mässan är väldigt bra. Jag skulle ju kunna gå där inne hela dagen, ja säkert hela helgen men efter några timmar så har man handlat så mycket så armarna håller på att ramla av. Hade faktiskt varit bra om det fanns någon typ av förvaring där inne.

Det var en hel del nya utställare i år vilket var kul. Köksskolan är väldigt kul att kolla på, vi kikade på kockkampen som var kl.12 mellan Katja Palmdahl och Tareq Taylor i ett lag och Edin Dzemat och Veronica Svensson i det andra laget. Kul att se proffsen i action! Katja och Tareq vann :-) Tareq stod också i Bjäre kycklings monter där han lagade kyckling för fulla muggar. Han har nämligen tillsammans med Bjäre kyckling tagit fram ett koncept som heter Tareq Taylormade med färdigkomponerade rätter. Jag köpte givetvis några rätter och återkommer när jag testat dom.

Nedan följer en bildbomb med diverse foton från mässan. Enjoy!

Produkter från Balkan och Plivit Trade.

Härligt fina grönsaker.

Kryddhuset var som alltid på plats!

Snygga flaskor!

Dessa potatisar är så goda, köpte de förra året också och planterade dessutom ett gäng! Kommer ifrån Olsegården.

Fick smaka på lite pizza.

Zigges BBQ var på plats.

Tareq Taylor hos Bjäre kyckling.

De tävlande!
Här ser ni en del av de produkter som jag fick med mig hem:

Skärbrädor från Global, ostar, korvar, salami, marinader, bbq-såser mm mm.

Tareq Taylors produkter ifrån Bjäre kyckling längst upp, marinader, inlagda gurkor, mer kyckling, potatis och glutenfritt bröd.

Parmesanost, kaffe, kryddor, surkål.

Kommentarer