Äter ni kosttillskott?

Inlägget innehåller reklam för Gymgrossisten via annonslänkar.

Äter ni kosttillskott? Det gör jag, flera stycken faktiskt. Dels en del som jag behöver för min hypotyreos men också en del andra. Jag tänker inte diskutera nyttan med kosttillskott, finns alltid någon som inte tycker att dem behövs men jag tror att jag behöver dessa och att jag mår bättre av dem.

vitaminer och mineraler

D-vitamin, ja, det här är väl den viktigaste vitaminen för oss nordbor att ta som flera månader om året knappt ser ljuset. Jag tar en stor dos varje dag året om, 5000ie. Jag köper alltid d-vitamin från Puori eftersom den är med kokosolja och d-vitamin behöver olja för att lösa sig i kroppen. Det finns många artiklar om just d-vitamin och att vi faktiskt inte kan lagra den speciellt länge utan det krävs tillskott på vinter, tex HÄR.

Magnesium, den här vitaminen tar jag för att jag ska slippa kramper och "myror i benen" efter att jag har tränat. Hoppar jag över magnesium på kvällen så märks det direkt. Jag använder just nu magnesium från Greath Earth men här får man pröva sig fram vilket märkes om funkar för just dig.

Järntabletter, de här tar jag inte varje dag men alltid de dagar då jag har mens eftersom vi tjejer ju förlorar mycket blod och oftast blir väldigt trötta pga av detta. Just nu kör jag även här Greath Earth.

Pre- och probiotika, kör dessa till och från. Du kan läsa mer om varför vi behöver tillsätta probiotika HÄR. Finns många märken för detta men just nu kör jag Greath Earth som har många bakteriestammar och bakterier, ju fler desto bättre.

Något som jag också ofta passar på att köpa ifrån Gymgrossisten när jag ändå köper vitaminer är Barebells proteinbars. Så himla goda och min favorit är Caramel cashew, så god!

Alla länkar ovan leder till Gymgrossisten och just nu får du 200 kr i rabatt om du handlar för över 800 kr. Ange koden GET200.


Kommentarer