Firande i dagarna 3 fick avsluta julledigheten

Oj vad de sista dagarna på ledigheten sprang iväg och vips så var jag tillbaka på jobbet idag. Hela helgen ägnades åt att fira vår lille Rasmus som ju fyllde 6 år i torsdags. På själva födelsedagen så var vi på nyöppnade Bounce i Hovås som är en trampolinpark kan man väl kalla det. Väldigt kul för barnen förstås men lite väl mycket folk. Vi hade tiden mellan kl.11-12, skulle nog valt den första tiden eller ev senare på em. I lördags hade vi släktkalas och i söndags hade vi barnkalas.


Till släktkalaset gjorde jag enligt önskemål från Rasmus pastasallad, tzatziki och grillad kyckling. Till efterrätt blev det glass ;-) Glömde dock ta kort på maten! ;-)


barnkalas aeroseum

Barnkalaset hade vi på Aeroseum som ligger här ute på Hisingen där jag bor. Ett riktigt coolt ställe som består av ett underjordiskt bergsrum på 22.000 kvm. Man kan väl kalla det ett museum under jord där de visar flygets historia och utveckling. De beskriver sig själva så här:
"Aeroseum är ett upplevelsebaserat aktivitets-center där man ska kunna uppleva miljön och känslan av flygande farkoster med alla sina sinnen. Förutom att besökarna får se alla dessa föremål får de också möjlighet att bygga, restaurera, flyga virtuellt och även flyga verkligt med gamla flygplan och helikoptrar. I det natursköna området som finns ovanpå berganläggningen håller en flyginriktad kunskapspark på att anläggas.
Utställningarna presenteras i upplevelsebaserad, experimentell och pedagogisk form. Vi vill stimulera barns och ungdomars intresse för teknik och naturvetenskapliga ämnen."
De erbjuder då även barnkalas och ni kan ju tänka er att det var väldigt kul för ett gäng med 5-6 åringar. Ingick skattjakt, guidad visning, lek och mat. Alla var mycket nöjda, kan rekommendera detta till andra barnfamiljer.

barnkalas aeroseium


Kommentarer