Snabblagad Tikka Masala med kyckling

Nu när jag varit förkyld några dagar så känner jag ju inte för att göra några gourmeträtter direkt utan det har blivit enkla rätter och rester. Jag är ju egentligen inte mycket för det här med färdiga såser på burk men ibland så är de ju rätt så bra att ha till hands. Den här såsen från Patak´s kom med i senaste Smakbox och den kom väl till hands igår ;-)

tikka masala

Den här Tikka Masala såsen var faktiskt väldigt god, barnen höll med och jag får väl säga att innehållet såg hyfsat ut, jag har sett betydligt värre men också mycket bättre. Socker förstår jag aldrig varför de måste ha i men i det här fallet verkar det ha varit väldigt lite.

Patak´s Tikka Masala


Lätt att tillaga i alla fall. Skär upp kycklingen och bryn i smör eller olja, i med såsen och koka upp. Jag tillsatte dessutom 1 dl creme fraiche för att få lite mer fett och mer krämighet. Serverades till smörstekt vitkål. Mums!

Tikka masala

Vill du göra din egen indiska currysås så tycker jag du ska testa receptet "Indisk curry med blomkålsris". Tar lite längre tid men blir fantastiskt gott såklart!



Kommentarer