Min favoritfrukost efter träning och imorgon flyger jag iväg igen

Älskar ägg i alla dess former och att göra äggröra med lite olika grönsaker är ju supergott! När jag har kört min morgonträning så tycker jag det är väldigt gott med äggröra, annars är jag inte direkt sugen på frukost, äter ju periodisk fasta och kör därför bara frukost på helgerna.

äggröra

Jag brukar alltid vispa ihop mina ägg med vispgrädde och nu när jag har egna tomater så tar jag alltid det tillsammans med spenat, också den från trädgården. Sedan massor med riven ost över äggröran så blir det perfekt!



Ang mina tomater så har jag faktiskt nu "monterat" ner de flesta av mina tomatplantor, lika tragiskt varje år.... Fyllde i alla fall några skålar med härliga tomater så nu får vi äta, tänkte dessutom göra lite fler soltorkade tomater.


Nej, nu måste jag fortsätta packa för jag ska nämligen flyga till Altea, Spanien tidigt imorgon bitti. En träningsresa med 4 tjejkompisar. Ska bli så härligt och givetvis ska jag försöka visa er lite bilder. Det blir nog mest på Instagram (@matochodla) och Facebook så följer ni mig inte där så gör det! 😀

Tryck gärna på "dela-knappen" (f:et) längre ner så kan fler hitta hit till bloggen!



Kommentarer