söndag 9 juli 2017

SEMESTER och semesterplanering

Äntligen, äntligen är den här, kära semester 😀 Lika skönt varje år sista veckan innan semestern drar igång. Imorgon måndag börjar jag min 5 veckor långa semester. SKÖNT!

Vi hoppas på många sådana här härliga kvällar ute i skärgården!

Vi har inte supermycket inplanerat utan hoppas såklart på bra väder så vi kan använda vår båt och åka ut till alla goa öar här i Göteborgs skärgård. Det vi har inplanerat är en tripp till Stockholm och Örebro. I Sthlm ska vi bo på Scandic Hasselbacken som ligger på Djurgården och väl där tänkte vi gå på Gröna Lund och Skansen bland annat. Ska givetvis också besöka Rosendals trädgård som ligger på Djurgården. Får ju erkänna att jag inte känner till Sthlm speciellt väl så har ni tips på vad vi måste besöka så skriv i kommentarerna nedan.

Efter Sthlm blir det Örebro, där har jag aldrig varit och vi åker dit mest för barnens skull för vi ska nämligen besöka Gustavsvik och deras badlandskap Lost City. Kan bli sjukt kul då vi älskar att bada och åka vattenrutschkanor hela familjen 😜

I slutet av semestern åker vi till Nerja som ligger i Spanien. Där ska vi fira svärmor som fyller 70 år. Vi har hyrt ett stort hus tillsammans med Jonnys bror och hans familj. Ska bli otroligt skönt!


Vi firade in semestern i fredags med en himmelsk god hamburgare gjord på egenmalen färs från högrev. Mycket ost, en hemmagjord Big Mac dressing och en god öl. Gött!!2 kommentarer :