lördag 25 mars 2017

Street Food med indiska och karibiska smaker

Igår fredag så testade vi Street Food, den nya produktserien från Santa Maria. Det var kyckling med karibiska smaker såsom tortillabröd med smak av kokos, jamaican jerk kryddor och mangosås. Och så var det lax med indiska smaker såsom chapatibröd, ingefärs- och chilikrydda och en citronchutney.

Street food från Santa Maria

I kryddpåsen som var till för laxen låg det en stekpåse med och däri skulle man ju då lägga laxen (hel), jag skivade upp min lax först och la i den, gick lika bra, sedan på med lite smör och vatten och kryddorna, in i ugnen i ca 20 min. Kycklingen skulle också tillagas i ugnen inrubbade med kryddorna.Laxen.

Kyckling

Vi fyllde våra bröd med en salladsmix, riven ost, tomat, gurka och en dippsås + såserna som ingick i paketet.
Riktigt härliga smaker var det på allting, laxen var favorit hos mig, kycklingen hos barnen. Detta var något helt annat än de traditionella tacosmakerna som man annars brukar ha vilket var väldigt positivt. Kändes som riktigt street food man köper ute i food trucks 😃Lite kladdig tallrik men det får ni leva med ;-)

Det var även kryddor för hamburgare med i paketet men de har vi inte provat ännu, återkommer förstås till dem!

Nu fortsätter vi med en härlig lördag. Ska hem till vänner och få middag så vet inte vad det blir, efter det ska vi ut på konsert. Sabaton spelar på Frölundaborg, ska bli sååå kul!!
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar