fredag 3 februari 2017

Vinn årets första Smakbox

Ja, då var det dags för årets första Smakbox. Vet du inte vad en Smakbox är så läs mina gamla inlägg. Temat för denna boxen är "Tillsammans" och boxen innehåller hela 18 produkter till ett värde av 471 kr. Smakbox vann ju faktiskt pris nyligen som "Årets box i Sverige 2016" vilket ju är jättekul, grattis!

Smakbox

Som vanligt så tävlar jag ut en box till en av mina läsare och den här gången vill jag att du gör följande för att ha chansen att vinna en box:
 1. Gilla min fb-sida Mat & Odla, här lägger jag ut länk till alla mina inlägg så slipper du missa några ;-)
 2. Gilla Smakbox fb-sida.
 3. Svara i kommentarerna nedan varför just du vill vinna en Smakbox.
 4. Om du har lust (inget måste) berätta för mig vad du skulle vilja läsa mer om på min blogg, förbättringsområden osv.
Glöm inte att skriva med din mailadress!

Sista tävlingsdag är 12 februari! LYCKA TILL!!

Smakbox Tillsammans

12 kommentarer :

 1. Jag vill överraska min bror med en Smakbox. Han blev nyligen dumpad och behöver muntras upp med något kul! En Smakbox hade varit perfekt, det skulle han bli glad för och uppskatta.

  Mvh
  Amanda B
  Amanda.b90@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Åhh ❤️ jag skulle gärna vilja vinna en Smakbox ⭐ Vi har hamnat i en Handlar-alltid-samma-saker-cirkel och skulle verkligen behöva ny inspiration! En Smakbox skulle vara som rena julafton och vi skulle säkert hitta nya favoritprodukter, jag kanske till och med skulle kunna övertala sambon till en prenumeration �� jag följer er och jag håller tummarna �� bloggen är bra som den är!

  SvaraRadera
 3. Och jag heter Daniela, danielaisadora_ på instagram ❤️

  SvaraRadera
 4. Älskar nya produkter som jag inte provat förr,
  särskilt när de kommer direkt hem till min dörr.
  Drömmer om smakboxen "tillsammans" för att få ny inspiration.
  Hoppas på en spännande smakexplosion!

  Vad jag vill läsa mer om - oj! Jag tycker det är en bra mix nu med recept, produkttest och odling (även om odling inte varit så mycket senaste mån med det är ju pga vinter). Gillar bloggen som den är nu!

  Mvh//Malin malin.junghard@gmail.com

  SvaraRadera
 5. Jag är nyfiken på en smakbox för jag tror den ger vardagen en ny inspiration
  Dessutom hoppas jag få möta en och annan smaksensation
  Bloggen är underbar med alla vackra bilder. Fortsätt i samma anda med tips och inspiration till oss läsare
  danielsson.marie@gmail.com

  SvaraRadera
 6. Petra Stafberg6 februari 2017 17:42

  Jag skulle gärna vinna det här goda �� till min fina mamma �� som älskar mat och att prova nya saker! Hon har fullt upp med att hjälpa mig så vore perfekt med lite gott direkt hem o inspiration då hon inte har nån tid över.
  Hon hjälper mig med så mycket, jobbar så hårt för mig o mina rättigheter för hjälp, kommer o hälsar på mig då jag är kroniskt sjuk & husbunden, tar med sig gott att äta o fina blommor, o gör att mitt liv blir lite gladare o lättare att leva��������. Många försvinner när man blir kroniskt sjuk, o då betyder dom få som finns där för en så otroligt mycket��.

  SvaraRadera
 7. Jag vill överraska min granne. Han är 85 år och han har aldrig testat något liknande. Det skulle vara så kul att göra honom glad. Han har ingen familj, så det är vi grannar som dricker kaffe med honom. Det skulle vara så kul att se glädjen i hans ögon när han får en Smakbox ❤️

  Mvh
  Jens A
  Kristin352@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Jag älskar nya produkter ... men ibland blir det lite fel. Det vore ju väldigt smidigt att få hem en box där någon annan redan har tänkt, och där jag kan vara säker på att det är bra produkter! Smidigt - och superspännande :) Misstänker att jag skulle vara fast direkt om jag testar en gång!

  Jag skulle gärna läsa mer om vegansk matlagning.

  Gillar som Paola Allegrini!

  paola.allegrini@ymail.com

  SvaraRadera
 9. Vintern håller fortfarande oss i ett hårt grepp och för att glömma kylan, halkan och snön en stund, då vill jag bjuda mina vänner på fantastiskt god plockmat med fräscha nyheter, gärna vegetariskt, Smakbox är den perfekta inspirationen och ger oss garanterat en minnesvärd kväll.

  Jag vill gärna få mer inspiration med recept som passar till frukosten, det är ju den viktigaste måltiden på dagen.

  Gillar båda sidorna på Facebook.

  Jessica Hellström
  jessica_hellstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Då är jag med igen :)
  Vill vinna för det va något av det bästa jag fått :D så mycket skoj o inspiration, chans att smaka på saker man annars inte skulle köpa o finner nya favoriter .
  Tycker din blogg innehåller allt så jag saknar inget

  Cecilia Andersson
  Smuli2009@live.com

  SvaraRadera
 11. Min älskade fru och jag är småbarnsföräldrar till två fantastiska fina ungar! Det är svettigt ibland med en trotsig 2,5-åring och en 3-månaders men också underbart. Saken är den att vi har hamnat i mobilpill/Netflix-träsket, dvs när vi har möjlighet att ha tid tillsammans utan barn hamnar vi framför varsin mobil eller en Netflix-serie. Vi vattnar alltså inget på vår egen gräsmatta kan man säga. En smakbox som heter tillsammans låter därmed väldigt härligt! Det vore underbart att få packa upp denna spännande smakbox tillsammans och se om vi får laga lite mat ihop eller bara provsmaka! Lite som parterapi!

  Mvh//Johannes johannesjf@hotmail.com

  SvaraRadera
 12. Snabbmakaroner i all ära,
  men jag vill imponera på min kära.
  Hoppas på boxen och inspiration,
  till mysiga middagar med stor variation.

  I bloggen skulle jag tycka att det vore kul med ett odlingsprojekt med ganska täta uppföljningar, exempelvis en gång i veckan. Om man tar ditt blogginlägg med vitlök i kruka som exempel, så hade jag tyckt att det vore kul att se hur det ser ut efter en vecka, två veckor osv. Har det hunnit hända något redan efter en vecka? Vad ska man tänka på? Det hade varit toppen om det första blogginlägget i "serien" handlar om vad man ska köpa hem om man vill odla samma sak parallellt med dig.

  Jag gillar båda FB-sidorna som Matilda Andersson

  Mvh,
  Matilda
  andersson_matilda@hotmail.com

  SvaraRadera