måndag 31 oktober 2016

Halloween på Liseberg och övernattning på Gothia Towers

Glad Halloween på er!

halloween

Nu är vi hemma igen efter ett dygn ute på vift i staden. Vi har bott över en natt på Gothia Towers och varit på Halloween på Liseberg.

I början av september var vi iväg och sov över på just Gothia Towers, bara jag och sambon utan barn. Vi fick ett sånt himla dåligt rum så jag blev väldigt besviken. Det var vandrarhemsstandars och dessutom dåligt städat, mögel i badrummet osv. I min recension skrev jag allt detta, att jag inte var nöjd och fick faktiskt en ursäkt och förklaring från hotellet. Den delen som vi bodde i, Tower 1 (det finns tre st) ska renoveras (det kunde dom ju berättat vid bokningen). Då vi fick en voucher ifrån dom så bestämde vi oss för att ge dom en chans till, denna gång med barnen och ett besök på Liseberg.

Vi fick ett Sky family room på 22 våningen i Tower 3 med utsikt över Liseberg. Fint rum, inget mögel (!) och bättre städat än sist ;-) Otrolig utsikt! Får ändå säga att man betalar väldigt mycket för läget när man bokar detta hotellet. Rummet var fint, helt ok men inte mer än så men läget om man ska till Liseberg är ju outstanding. Personalen i receptionen var jättetrevliga och hjälpsamma och hotellet är väldigt barnvänligt.

halloween på Liseberg
Det var jättefint dekorerat på hela Liseberg! Otroligt många pumpor!

Vi gick in på Liseberg och åkte lite olika attraktioner (allt var inte öppet) och kollade runt på all fin dekoration som dom hade. Undrar hur många pumpor det fanns där inne egentligen???!!! Tiden går väldigt fort när man har kul och tillslut var vi ju tvungna att gå tillbaka till hotellet. Vi åkte direkt upp till Heaven 23 och åt varsin räkmacka. Dom är ju kända för sina stora, goda räkmackor och den är väldigt god..... och mättande ;-)

Halloween på Liseberg

Halloween på Liseberg
Många hemska figurer tyckte vissa av oss ;-)

Fräckt med paraplyer i himlen :-)


I "Hamnen" så gick det omkring hemska människor så man fick vara beredd på att hoppa till ibland. Barnen höll oss hårt i handen ;-)

Alltid lika mysigt och trevligt att ge sig iväg på sådana här korta semestertrippar med familjen. Liseberg är kul tycker jag som har barnasinnet kvar och vi åker nog dit till jul igen :-)

OBS! Halloween på Liseberg håller på ända till 6 nov så har ni inte varit där kan jag rekommendera er att gå dit!

räkmacka heaven 23
Vi åkte såklart Lisebergshjulet och avslutade på Heaven 23 med räckmacka.
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar