söndag 14 februari 2016

Rosé funkar på vintern också

Här har det varit otroligt dålig uppdatering denna veckan men det har sin förklaring i att jag kört ett program som heter Kickstart som Ulrika Davidsson tagit fram. Inte allt för upphetsande mat så därför har jag inte skrivit om det men det går iallafall ut på att man varierar sitt kaloriintag under veckan, har kört några 5:2 dagar och några med lite fler kalorier osv. Allt lågkolhydrat och glutenfritt förstås ;-)

hamburgare med tillbehör


Igår så fick jag dock dricka två glas till maten som bestod av hamburgare och diverse tillbehör såsom avocado, oliver, soltorkade tomater, pinjenötter osv. Vinet var faktiskt ett rosévin. Kan man dricka det mitt i vintern tänker ni kanske, jadå, det går hur bra som helst faktiskt. Det här vinet var bärigt med inslag av röda vinbär, hallon, nässlor och blodgrapefrukt. Ett friskt och gott vin som passade alldeles utmärkt till hamburgaren men kommer givetvis passa sommaren alldeles perfekt ;-)

Réserve de Bonnet Rosé


Vinet heter Réserve de Bonnet Rosé, kommer från Bordeaux, Frankrike. Har nr 3181 på Systembolaget och kostar 92 kr.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar