söndag 17 januari 2016

24 h på Vann spa med tjejerna

I fredags så åkte jag iväg med mina tjejkompisar till Vann spa som ligger uppåt Bohuslän lite mer än en timme ifrån Göteborg. Vi inledde med ett träningspass (bålstabilitet) sedan blev det spa några timmar. Ett rätt så lagom stort spa faktiskt, saknade lite saker såsom tex bubbelpool, lite fler bastu osv men tycker det var helt ok och lagom med folk.


Vi åt sedan middag på hotellets restaurang. Maten var helt ok men inte mer än så. Tog en torskrygg med rödvinssås och grönsaker (grönkål och champinjoner). Torsken blev inget vidare men helheten blev bra. Åt däremot väldigt god efterrätt, jag och en av tjejerna delade på två efterrätter vilket var smart, då får man ju smaka på flera rätter :-) Det blev en creme brulee och en chokladbrownie.

torskrygg med rödvinsås

chokladbrownie vann spa

creme brulee vann spa

På lördagen så blev det faktiskt ett yogapass. Har bara testat yoga en gång tidigare men det var faktiskt riktigt kul och bra träning, har rejält med träningsvärk idag ;-) Sedan spa-ade vi lite till och sedan var det dags för hemfärd. Ett härligt dygn med mycket samtal, skratt och umgänge. Tack tjejer, vi gör snart om det igen!!

Vann spa tar faktiskt emot barnfamiljer också och det tror jag nog att vi ska boka in oss på framåt sommaren, tips tips! ;-)

När jag kom hem igår så hade sambon varit på Saluhallen och ordnat med massa godsaker. Det blev grillad t-bone steak med bearnaisesås och massa god plockmat såsom oliver, ostar, skinka, salami osv osv. Mycket gott!

plockmat
Blandat plock!

t-bone steak
Fantastiskt gott med t-bone steak!


1 kommentar :

  1. Tack själv! Alltid kul å hitta på sånt här med er. Nästa gång blir det två nätter ☺ kramkram

    SvaraRadera