söndag 19 juli 2015

Vår semesterresa till Lalandia, Rödby

Stugan, frukost ute, myspys, Irish coffee
Tänkte visa er lite bilder ifrån vår Danmarksresa som vi gjorde mån-tors denna veckan. Inte så mycket matbilder dock men kanske kul för er som funderat på att åka till Lalandia, Rödby att se lite bilder. Kan verkligen rekommendera Lalandia för er med små barn. Skulle tro man tycker det är kul från bebisålder till typ 12 år kanske.

Vi åkte med våra vänner och deras son som är ett år yngre än Rasmus. Funkade jättebra precis som förra året. Första kvällen vi kom åt vi inne på buffé restaurangen på Lalandia. Okej mat men inte mer än så. Sedan grillade vi på tisdagen och sedan stod dom andra för middagen på onsdagen. Jättebra upplägg och skönt att man inte behöver laga mat varje kväll.

Stugorna är jättebra, det finns allt. Vi var och badade i vattenlandet varje dag och lekte i Monkey tonky landet. Havet ligger ju också jättenära så vi var nere på stranden två gånger om. Några av oss badade ;-)

Tänkte bildbomba er lite så får ni se själva vad vi gjorde ;-)

Min vackra dotter i solnedgången!

Mina hjärtan!

Jonny och vårt resesällskap ;-)

Lite aktiviteter!3 kommentarer :

 1. Du har inte möjligen bilder från hur det ser ut inne i huset?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Torild, nej tyvärr, jag tog inga kort på insidan i år men vet att jag har gjort det något annat år vi var där. Tror dock att det finns bilder inifrån huset på deras hemsida. Just det huset vi bodde i hade ett kök och vardagsrum som var öppet och lagom stort med en soffgrupp och en matplats. Ett badrum. Där uppe ligger sovrummen, ett större sovrum med två enkelsängar och ett lite mer allrum med en vanlig säng och en spjälsäng.

   Radera
 2. tack snälla gör informationen! :)

  SvaraRadera