tisdag 12 maj 2015

Hemma igen efter härliga dagar i Palma med Booztgänget!

Boozt
Hela gänget!
Nu är jag på hemmaplan igen efter 5 härliga dagar i Palma med Booztgänget! Vi har haft det jättebra och skönt med alla ingredienser som man vill ha på en sådan här resa. Vi har tränat, powerwalkat, yogat, haft löppass, varit på föreläsning, dansat jive, badat, solat, ätit och druckit gott, skrattat, ja....listan kan göras lång ;-)

Själva eventet började i torsdags kväll men vi valde att åka till Palma redan på onsdagen så vi hade nästan hela onsdagen och torsdagen på oss för shopping och bad innan det var dags att träffa övriga tjejer. Tror vi var runt 70 tjejer totalt! Vi bodde precis som förra gången på Hotel Feliz. Jättebra läge mellan centrala Palma och stränderna vid Cala Mayor och Illietas.

Camilla och Annika som anordnar eventet har gjort det hela kanonbra som vanligt! Visserligen saknade vi Annika under halva tiden då hon ju som ni kanske vet var med i Let´s dance jubileumsprogram och anslöt till oss först på lördag fm men vi har ju självklart full förståelse för att hon vill vara med i Let´s dance ;-) Annika lärde oss (försökte lära oss) att dansa jive och hade sedan en jättebra kostföreläsning om Paleo.

Grilltallrik!
Varje morgon fick vi en fantastisk frukostbuffé. Luncherna intogs för det mesta vid stranden. 2 middagar ingick i konceptet, en grillafton och en tapasafton, jättegod mat! En av kvällarna åt vi på Emilio Ingrossos restaurang La Perla. Jättefint ställe! Litet, men vilken inredning, jättefint! Maten var också jättegod, kanske inte så mycket att välja på men men.... Tyvärr hade min kamera en dålig dag just när vi var på restaurangen så det blev bara mobilbilder så dom hoppar jag över ;-)

Tapastallrik!
Godaste maten var denna härliga tallrik, lammstek med fantastisk sås och grönsaker. Intogs på en restaurang mitt i Palma.
Bjuder på en liten bildbomb nedan så ni kan se hur härligt vi hade det!
Tack Sari och Ulle för gott sällskap och Tanja.....vi saknade dig ;-)2 kommentarer :

 1. Vilken härlig resa du varit iväg på, så skönt att komma till värmen, njuta, äta gott och samtidigt få lära sej nytt.

  SvaraRadera
 2. Tanja Wiesner13 maj 2015 10:25

  Å så härliga bilder !
  Jag saknade er med massvis och hoppas ni hänger på nästa år också?
  Kram

  SvaraRadera