tisdag 6 januari 2015

Sista dagarna på julledigheten

Ja, då var vi inne på dom sista timmarna av ledighet innan det är dags att börja jobba igen efter den långa julledigheten. Arbetade sista dagen 19 dec och börjar imorgon så det blev en lång ledighet. Har varit så himla skönt och för det mesta avkopplande. Har lagat massor med mat känns det som, träffat släkten massor med gånger vilket ju är kul.


Igår var vi nere vid havet en sväng, det var ju så himla fint väder. Har ett fantastiskt ställe inte så långt ifrån oss som heter Sillvik. Massor, massor med folk på sommaren när det är fint väder men så här på vintern eller våren och hösten så är det inte så många där. Skönt tycker jag för det är så lugnt och fint och vackert. Det kommer alltid fram ett svanpar när vi är där också som jag brukar fota och det finns en liten lekplats för barnen att leka på. Helt klart en av mina favoritplatser här på Hisingen!

Nu i eftermiddags körde vi barnen till deras farmor eftersom det är studiedag på dagis/skola imorgon och vi ska jobba så får dom sova över där. Det ger ju också mig och Jonny en barnledig kväll vilket vi inte är bortskämda med. Vi ska äta lite god mat och kolla in lite bra filmer och kolla in lite olika seriestarter som är idag! Nej, av med datorn och dags att koppla av lite ;-) Ha en skön kväll!
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar