tisdag 30 december 2014

Nyårsaftonens meny

Ser att ni letar febrilt efter olika nyårsrecept här på bloggen och absolut populärast just nu är Mannerströms Skagentoast. Och ja, den är verkligen jättegod så ska du göra en sådan så testa gärna detta recept, finns HÄR.

En annan förrätt som är min absoluta favorit är ju hummersoppa. Vi brukar ju oftast ha egenfångad hummer men i år så fiskade aldrig Jonny någon hummer och därmed blir det ingen hummersoppa ;-) Men om du ska göra en så kan du ju testa mitt recept som finns HÄR.

Menyn som jag har knåpat ihop inför morgondagen består av recept som jag aldrig har testat själv :-) Spännande värre! Så här ser vår meny ut:

Förrätt
 
Halstrade pilgrimsmusslor med basilikamajonäs och soltorkade tomater
 
Huvudrätt
 
Ugnsbakad hälleflundra med sötpotatispuré och ärtstomp
 
Efterrätt
 
Cheesecake med nutellamousse och lakritstopping
 
 
Vad tror ni, kan det bli gott?? Återkommer givetvis med recepten efter nyår och även vilken dryck vi drack till respektive rätt.
 
Tänkte först jag skulle blanda till en välkomstdrink att bjuda på men så kom jag ju på att vi ju drack ett så himla gott mousserande vin på Mitt Kök mässan som ju skulle passa perfekt som välkomstdryck nämligen Fresita. Har ni inte testat den så gör det, så himla god. Finns HÄR.
 
fresita

1 kommentar :

  1. Det låter helt ljuvligt tycker jag!
    Gott Nytt År! Kram.

    SvaraRadera