måndag 27 oktober 2014

Boozthelg på Falkenbergs strandbad

Puh! Hemma igen efter en intensiv Boozthelg med tjejgänget på Falkenbergs strandbad tillsammans med 250 andra tjejer ;-) Det är dom två härliga tjejerna Annika och Camilla som anordnar detta event och dom gör ett fantastiskt jobb, tack tjejer :-)

Själva eventet började tidigt på lördag morgon men vi valde att komma redan på fredagen. Vi checkade in strax innan 15 och sedan hade vi bokat in en 3 timmars sparitual vilket var fantastiskt skönt.
Lite halvtaskiga mobilbilder men dom får duga ;-)

Lite senare på kvällen blev det middag i hotellets restaurang. Fullt med folk så det tog lite tid att få in maten men fantastisk service och bouillabaissen vi beställde in var jättegod.


Sedan var det dags för sängen. Lyx att få sova utan barn i sängen, bara Ulle som låg bredvid och snarkade ;-)

Hotellfrukost med "extra allt".
Lördagen inleddes givetvis med hotellfrukost. Så här ska en hotellfrukost se ut, dom hade allt och vi åt oss mätta och belåtna.

Klockan 9 inleddes sedan själva Boozten och vår grupp skulle börja med ett träningspass. Och jäklar vilket träningspass, Annika körde rent ut sagt skiten ur oss men det var jättekul :-) Sitter här nu med världens träningsvärk men det får man ju ta.


Nöjda och svettiga tjejer!
Dagen fortsatte sedan med olika aktiviteter såsom minimässa, modell för en dag, naglar, föreläsning, spa osv. All mat under hela helgen var paleoanpassad vilket ju var jättebra, då behövde man inte fundera på vad det var man fick i sig. Lunchen som ni ser nedan bestod av kycklingfilé med ugnsrostade grönsaker och lite annat smått och gott.Lite avkoppling i spa´t ;-)

På kvällen var det dags för middag såklart. Vi inledde med lite dryck och "tjöt" på rummet vilket ju alltid är trevligt.

Tanja, Sari, Ulrika och jag.
När 250 tjejer ska äta samtidigt i en restaurang så kan ni ju tänka er hur det låter men allt gick bra och maten var fantastiskt god. Menyn ser ni nedan.


 
 
Det var lite utlottning innan middagen och jag hade turen att vinna ett urläckert armband ifrån Passion for Brands som var en av utställarna under helgen. Riktigt läckra kläder hos Johanna, in och kika med er!
 
Armband från Lise Sandahl.

 
Söndagen inleddes med frukost, sedan var det ett yogapass (jag tog en lång promenad på den fina stranden) och sedan avslutades vår Boozthelg med det obligatoriska "hoppkortet" :-) Tack tjejer för en underbar helg, vi syns väl i Palma??
 
 
 

 


2 kommentarer :

  1. Tack för ett jättefint inlägg, Martina!
    Klart vi ses på Palma.

    Kramar i lass

    Ps. har du fler bilder så får du gärna mail mig dem. Tack

    SvaraRadera