24 timmar i Kungshamn och Smögen

Lägenheten
Tidigare i år så blev jag tvåa i Bohus Coast fototävling med temat "vinter". Ett utav priserna var en övernattning på Hotell Kungshamn för två personer. Nu äntligen fick vi chansen att utnyttja min vinst! I fredags lämnade vi så barnen hos deras farmor och begav oss mot Kungshamn. Vi möttes av en superfin lägenhet med fin havsutsikt. Vi hann med både vin och plock på balkongen och drink på en restaurang nere i hamnen innan det var dags att bege sig till restaurangen Feldts brygga där jag också hade en vinst att hämta ut nämligen en skaldjursplatå. Mums, det var verkligen jättegott och vi åt oss mätta och glada.



Kan verkligen rekommendera detta hotell. Dem hade även en gemensam badtunna som vi badade i på kvällen/natten i månskenet, så mysigt ;-) Det enda negativa var frukosten för den var ingen vidare faktiskt....



På lördagen så tog vi oss över till ön mittemot nämligen Smögen. Shoppade lite på Smögenbryggan (det var rea överallt eftersom detta var sista helgen dem skulle ha öppet). Sedan köpte vi med oss lunch och gick ut på klipporna och satte oss. Jonny tog sig ett dopp, inte jag, alldeles för kallt ;-) Sedan var det dags att åka hemåt igen för att hämta upp barnen.



Sådana här tillfällen behövs ibland, att komma iväg bara vi vuxna, lämna barnen och njuta lite av vuxentid :-)



Kommentarer