lördag 21 juni 2014

Midsommarfirande i husbil på Åsa camping

Nu är vi hemma igen efter några dagars campande på Åsa camping. Våra vänner har firat midsommar här några år med sin husvagn och när vi nu fick chansen att låna svärmors husbil så blev vi erbjudna att följa med till Åsa och fira midsommar. Vi var fem familjer som firade ihop, jättetrevligt och kul. Barnen tyckte det var supermysigt och Isabella fick många nya kompisar :-) Vi åt och drack gott. Sill och laxlunch först och på kvällen blev det grillning. Vi grillade kycklinglårfiléer, sötpotatis och grönsaker, mycket gott och kul att grilla så många tillsammans ;-)

Åsa camping ligger direkt vid havet med en superfin och stor strand. Jonny badade givetvis men jag tyckte det var alldeles för kallt. Vi hade lite växlande väder, igår på midsommarafton var det rätt fint hela tiden, idag har det både åskat, blixtrat och regnet men det har även varit soligt, riktigt midsommarväder med andra ord. Nu är vi i alla fall hemma igen och planerar redan för nästa gång vi ska ut med husbilen ;-) Vi som inte ens är campingmänniskor, vi är ju båtmänniskor! Ha, ha, ha :-)

Bjuder på lite bildkavalkad här:

Dans runt midsommarstången förstås :-)

Midsommarlunch och bad efteråt.

Många grillar blir det ;-)

Och en bild på den fina husbilen vi bodde i också :-)


 
Så här såg det ut precis innan vi åkte hem, möra och dramatiska moln, sedan började det ösregna men nu skiner solen igen ;-)

Tagen med mobilen ;-)
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar