lördag 8 mars 2014

Vår, löpning, glutenfri pasta och melodifestival


Idag känns det verkligen som att våren är här, så himla härligt och man blir ju så glad :-) Jag startade dagen med en löptur vilket var jättejobbigt (som vanligt) men så otroligt skönt efteråt. Bästa starten på dagen och efter det blev det en god frukost. Äggmacka med majonäs och avokado, klart godaste frukosten! Till det en Celsius, tröttnar aldrig på limesmaken, så himla god!


Var ute i trädgården och kikade efter vårtecken och visst fanns det en del, krokusar, snödroppar och gräslöken minsann, den hade kommit upp så pass så man faktiskt kan använda den.

krokus

krokus

gräslök

Måste visa er den här pastan som jag fick hem som produktprover häromdagen. Det är en glutenfri pasta ifrån Barilla som är gjord på majs- och rismjöl. Vad tror ni? Har någon testat? Inget för en lchf:are såklart men jättebra för alla glutenintoleranta där ute....om den nu är god, återkommer när jag testat ;-)

glutenfri pasta


Ikväll ska vi ut till goda vänner på Hönö. Vi ska äta middag, umgås och kolla in finalen i Melodifestivalen. Vilka håller ni på? Här håller vi på Alcazar´s "Blame it on the disco" ;-)
Ha nu en trevlig lördagskväll på er!!

rayban

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar