tisdag 25 mars 2014

Gott och nyttigt mellanmål

cottage cheese

Jag äter inte ofta mellanmål men när jag väl gör det så blir det oftast en bit finncrips med något gott på såsom tex avocado, ägg eller som i det här fallet cottage cheese. Jag köpte för en gång skulle en annan sorts cottage cheese mot vad jag brukar göra, nämligen Lindahls cottage cheese. Brukar annars köpa Arlas Keso. Lindahls cottage cheese innehåller lite mer protein och lite mer fett även om det är väldigt marginellt. Den stora skillnaden dock tycker jag var att den var så fast och fin i konsistensen. Arlas keso brukar alltid vara rätt så lös i konsistensen och nästan lite vattnig, det var inte den här. Dessutom var den syrligar så gillar du det så ska du definitivt testa Lindahls variant!

6 kommentarer :

 1. Arlas keso är tillverkad på svensk mjölk medans Lindahls på importerad, smakar godare om den är tillverkad av mjölk som är producerad under svenska djurhållningsregler tycker jag!
  Men ett supergott mellanmål! Tack för påminnelsen och trevlig tisdag /Anna

  SvaraRadera
 2. Jag äter finn crisp med keso varje dag på jobbet. Det har blivit en stående frukost/förmiddagsmellanmål. Gott, lagom och nyttigt!

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Nej Anette, detta är inte ett sponsrat inlägg. Jag måste väl kunna skriva om produkter jag tycker om utan att det är sponsrat....eller???

   Radera
 4. Självklart, det var bara en fråga...

  /Anette

  SvaraRadera