tisdag 4 februari 2014

Lek och bus vid havet + lite röstningshjälp

sillviks lekplats
Härligt med lekplats precis vid havet!
Pust säger jag! Idag har jag varit hemma och vabbat och om ni tror att det var en lugn dag med två sjuka barn som bara låg och sov trodde ni fel ;-) Isabella har något som kallas "femte sjukan" och är en virussjukdom. Helt prickig över hela kroppen och rödflammig i ansiktet men utöver det helt frisk. Rasmus fick egentligen vara hemma bara för att storasyster var hemma även om han är lite snuvig och hostig. Ja, två icketrötta barn hade jag hemma med andra ord och lillebror hade bestämt sig för att idag ska jag vara jobbig och bråka med min mamma och storasyster. Nej, givetvis tänker han inte så men ibland undrar man ;-) Bara bus och jävelskap hela tiden, så.....pust säger jag igen, nu sover båda två och jag softar och tar det lugnt i soffan. Är dessutom gräsänka ikväll ;-)

frukost
Kopp ifrån Rice.

Inledde i alla fall dagen men god frukost, lchf-bröd med majonäs, skivat ägg och avocado. Gott, gott! Efter frukosten så insåg jag att bara vara hemma hela dagen nog inte var en så bra idé utan jag tog med barnen ner till en strand som heter Sillvik som inte ligger så långt ifrån oss. Där var jag nämligen igår kväll och fotade lite och såg att de byggt en jättefin lekplats där så dit åkte vi och lekte. Riktigt härligt att vara nere vid havet denna årstiden faktiskt, inte mycket folk, lugnt och stilla. Skönt!

Det var vi och svanarna nere vid stranden ;-)
Middag blev en laxwok med grönsaker och kokosmjölk. Väldigt enkel middag som jag ofta gör men variera med olika grönsaker, ibland lax ibland kyckling osv. Den här gången hade jag i pumpa också vilket jag aldrig haft förut. Fräste på den tillsammans med de andra grönsakerna, sedan på med kokosmjölk och sist i med laxen. Lite räkor på toppen, perfekt!

laxwok

Som jag skrev tidigare var jag och fotade lite igår kväll eller precis när solen gick ner. Vilken kväll och vilken himmel det blev. Fick massa med fina och coola foton. Ett urval ser ni nedan. Den första bilden som ni ser här har jag lämnat in till en bildtävling som Bohus Coast har. Jättekul om ni vill gå in på tävlingssidan och rösta på min bild genom att gilla den och delar du den får jag extra poäng ;-) Du måste dessutom gilla själva Bohus Coast sidan, annars räknas inte rösterna. Krångligt? ;-) Min bild ligger nästan längst ner på tävlingssidan :-) Tack för hjälpen!!!
1 kommentar :

  1. De få dagar jag har vabbat har det inte heller varit så lugnt.... Kan man inte bara få lite lugn och ro när man ändå ska vara hemma?!;)
    Vilka härliga bilder. Ska se om jag lyckas lägga en röst...

    SvaraRadera