onsdag 1 januari 2014

Nyårsaftonen i bilder

Bubbel för både stora och små ;-)
GOTT NYTT ÅR säger jag igen :-) Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton. Vi hade en lugn och skön nyårsafton hemma hos våra vänner. Rasmus är ju så pass liten fortfarande och han orkar definitivt inte vara uppe till 24 så därför valde vi att avsluta kvällen innan tolvslaget för att åka hem och lägga honom men så är ju småbarnsåren som ju en del av er vet ;-)


Vi blev bjudna på jättegod mat och dryck. Vi inledde med lite rosebubbel, både till vuxna och barn. Förrätten bestod av gratinerade musslor. Så himla goda med smak av sambal oelek, koriander mm, vet inte exakt vad som lagts på. Huvudrätten blev limepestobakad långa. Har ni inte testat långa så gör det, fastare än torsken men annars ingen större skillnad. Efterrätten blev en vaniljpannacotta med rostad kokos och granatäpple, mums :-)

gratinerade musslor
Gratinerade musslor

limepestobakad långa
Limepestobakad långa


vaniljpannacotta
Vaniljpannacotta med rostad kokos och granatäpple
Barnen lekte och stojade hela kvällen men till slut kommer man till en gräns där det säger stopp för de minsta, i alla fall för vår lille Rasmus. Lilla Ella är en liten duracellkanin så hon kan nog hålla på hela natten ;-) När vi kom hem och barnen lagt sig så öppnade vi upp en flaska champagne och skålade in det nya året och kikade på fyrverkerierna. Gott slut!!


Barnen

Värdparet Malin och Christian
gott nytt år
Gott Nytt År!!

1 kommentar :