tisdag 17 december 2013

Tips på bra spa - Arken spa

Godkväll! Hur har ni det i mörkret? Här har jag det ganska bra faktiskt :-) Idag hade jag tänkt att tipsa om något helt annat än mat, nämligen spa! Igår var jag med min mamma och min syster på Arken spa som ligger här i Göteborg. Har ni varit där?? Om inte så åk dit!

Arken spa

Vi valde ett spapaket som innebar att vi inledde med en spalunch, sedan hade vi 4 timmar i själva spat och vilket spa! Det fanns massor med olika pooler, varma, kalla, bubbliga, utomhus och inomhus. Flera olika bastur (heter det så?) där min personliga favorit är salt och ångbastun ;-) Lunchen var ok, inget jättespeciellt men helt okej mat. I själva spat så serverades det vatten, the, frukter, torkade frukter osv.

Det fanns även olika rum man kunde gå in i, bland annat ett ljusterapirum. Jag har faktiskt aldrig varit inne i ett sådant men shit vad ljust det va! ;-) Kände mig genast mycket piggare ;-)

Ja, jag kan verkligen rekommendera det här för er som har funderingar på spabesök inom Göteborgsområdet, jag kommer definitivt åka dit igen :-)

1 kommentar :