måndag 28 oktober 2013

Boozt på Falkenbergs strandbad - del 2

Ja, här kommer del två av min Boozt helg på Falkenbergs strandbad. Missade du del 1 så kika HÄR.

hotellfrukost

Det var ju väldigt skönt att vi var iväg just den helgen som vi skulle ställa om till vintertid. Det betydde ju att vi fick ytterligare en timme att sova. Underbart för en trött småbarnsmamma. Vaknade strax innan 8 och började dagen med en god frukost på hotellet. Ja, ni vet en riktigt typisk hotellfrukost. Här fanns det mesta, yoghurt, fil, ägg, massa olika pålägg, ostar, lax, sill, bacon, korv, olika juicer, frukt och givetvis kaffe ;-) Vi tog det lugnt och åt i långsam fart, skönt!


Efter frukosten så fanns det chans för de som ville att vara med på ett yogapass, vi hoppade över detta. Vi valde istället att gå ut på den fantastiska stranden och ta en promenad i blåsten. Härligt uppiggande! Det blåste rejält och solen försökte komma igenom men lyckades inte riktigt.


Efter promenaden var det packning och utcheckning som gällde. Kramar i receptionen och sedan begav vi oss hemåt.

Ja, en sammanfattning om helgen (eller dygnet som det ju faktiskt var) är att det var jättekul. Intensivt men kul. Tycker dock att 165 tjejer är i mesta laget, det blir rätt så hög ljudnivå och trångt  även om vi var uppdelade i tre grupper under aktiviteterna. Annikas föreläsning var jätteintressant och jag skulle gärna hört mera. Det finns så mycket man vill göra och hinna med så två dagar vore nog kanon på sådana här event. Det pratades om att nästa gång skulle bli på Mallorca ;-) Det hade ju varit något! :-) Tack Annika och Camilla för otroligt engagemang! Tack Ulle, Susanne, Tanja och Sari för bästa sällskapet ;-)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar