torsdag 29 augusti 2013

Spaghetti och köttfärssås till barnen går alltid hem :-)


Idag blev det barnens favoritmat till middag. Alla barn älskar väl spaghetti och köttfärssås? Eller? Mina barn bara vräker i sig maten när detta serveras, alltid lika kul att se ;-) Ett tips för att få i barnen mer grönsaker är att tex riva ner morötter i köttfärssåsen. Min egen tallrik såg dock inte likadan ut som barnen eftersom jag inte äter pasta, jag tog istället avocado, getost och en dippsås gjord på turkisk yoghurt, creme fraiche och grönmögelost. Mums!


Imorgon har vi äntligen fredagen här. Denna veckan har varit seg. Vi har skolat in Rasmus på dagis och han har varit ledsen varje morgon när vi lämnar honom vilket givetvis är jobbigt. Fröknarna säger att det går över så fort vi går därifrån men ja, ni som själva haft inskolningar vet ju vad jag menar, det är jobbigt ändå, även om man vet att han har det bra där. Nu ser man ännu mer fram emot helgerna så man kan vara ihop hela dagarna hela familjen.

Imorgon ska jag nog ge mig på att göra en tacopaj, på lchf-vis då förstås. Hoppas bara att resten av familjen kommer tycka om det ;-)

Förresten, såg ni Kockarnas kamp? Så himla kul det programmet! Jag håller på göteborgarna såklart, Karin och Håkan :-) Vem håller du på?

2 kommentarer :

  1. Har lämnat en gråtande kille varje dag i två veckor. Dessutom har han varit lite krasslig och hängit. Varit hemma idag men hoppas på fredagspigg i morgon. Härligt med dagisbacieller.

    Ja, köttfärs i alla former är en hit. O gillade faktiskt fiskgrytan jag gjort i kväll. Värmer mamma-hjärtat!

    SvaraRadera
  2. Jo, det där med inskolning kan vara lite knepigt. Här hemma älskar barnen spagge och köttfärssås, men det är min man som brukar laga just den rätten.

    SvaraRadera