onsdag 28 augusti 2013

Hemmaträning och omelett "extra allt" avslutar fastan

God förmiddag på er! Idag är min sista föräldralediga onsdag. Rasmus håller fortfarande på att inskolas på dagis så imorse var jag och lämnade honom. Tårar som gör så ont i mitt mammahjärta :-( Fast jag vet ju att det bara tar några minuter efter jag har gått så är han glad igen :-) Och det är så härligt när man kommer sedan på eftermiddagen och man får världens härligaste kram! Lycka♥
functional training
Bra hemmaträning!
När jag kom hem så körde jag genast igång med dvd:n "Functional training" som är gjord av Annika Sjöö och hennes man. Jättebra och jobbig, riktigt svettig efteråt, skööönt! Jag kör periodisk fasta 16:8 metoden och det är som allra bäst att träna precis innan man ska avbryta sin fasta, som för mig är kl.10 eftersom jag slutar äta vid 18-tiden på kvällen. Det är ju inte så lätt att få till en sådan träning på vardagarna när man arbetar så därför var det extra skönt att kunna göra det idag!

omelett

Direkt efter träningen så gjorde jag en god omelett med extra allt på :-) Det blev lök, tomater, saganaki (har ni testat den? Jättegod!), ägg givetvis, oliver, Serranoskinka, lite getost och färska kryddor. Bra tips för er som har problem med sockersug är att använda er av kokosolja i matlagningen, dämpar sötsuget jättebra tycker jag! Jag har en msk i kaffet varje morgon och så steker jag i det precis som jag gjorde nu med omeletten.

Nej, nu ska jag passa på och njuta av min sista lediga dag i solen! Ha de gött!

omelett
God mat efter träning! Tallrik från Höganäs och mugg från Rice.


2 kommentarer :

  1. Vi är också svåra på saganaki (sedan J var i Grekland och fick den i en rätt som kallades "shrimp saganaki".) Supergod, intre riktigt feta, inte riktigt halloumi, men toppengod. Lite svår att få tag i, men när vi ser den slår vi till!

    SvaraRadera
  2. Alltid gott med mat efter träningen!

    SvaraRadera