måndag 19 augusti 2013

Nu är de på G - kantarellerna alltså ;-)

kantareller

Efter middagen idag så bestämde vi oss för att gå ut och leta efter kantareller hela familjen. Vi har turen att ha kantareller runt hörnet kan man säga ;-) Vi har våran lilla skogsslinga som vi går och vi hittar nästan alltid kantareller. I år har det dock varit segt, först nu som de börjar titta upp mer och mer, det har väl varit för torrt under sommaren antar jag. Ja, som ni ser fick vi ihop en liten hög i alla fall ;-)

Innan vi gick iväg så drog jag fram kameran och försökte få med barnen på kort vilket inte är så lätt alla gånger. Rasmus höll på med en såpbubbelflaska, hällde ut, försökte blåsa osv...det slutade med att han började dricka av den istället ;-) Denna lille kille ska faktiskt börja på dagis imorgon, det är med dubbla känslor man lämnar honom där förstås men det ska nog gå bra! Isabella började i ettan idag och det gick jättebra. Hon hade nog längtat efter alla sina kompisar efter det långa sommarlovet.


Nej, nu är Idol på gång på tv så vi får väl kika lite på det. Det är ju dessa första avsnitt som är roligast, se alla sjukt dåliga bidrag ;-) Känner jag mig rätt så kollar jag i 20 min, sedan så blir det något annat, kanske Homeland istället :-)

2 kommentarer :

  1. Härligt! I Roslagen behövs MER REGN!!!

    SvaraRadera
  2. Ljuvligt! Säger som Fröken Dill, här behöver mer, mer, mer regn om det ska bli gult på mina ställen.

    SvaraRadera