tisdag 9 juli 2013

Något att svalka sig med i värmen?

Härliga värme som vi har fått hit till västkusten, äntligen! Sitter ute i hammocken och skriver....och njuter! Idag packas det för fulla muggar. Vi ska ju åka till Lalandia imorgon och även om vi bara blir borta tre dagar så är det en del som ska med ändå, barnens saker tar ju lite plats kan man säga, för att inte tala om sängkläder och handdukar!

kombucha

När det är varmt som idag så är jag inte speciellt sugen på mat utan mest törstig. Ska jag vara helt ärlig så dricker jag för det mesta vatten eftersom jag inte tycker jag hittar något annat vettigt i affärerna och så är jag lite för lat för att orka mixa till någon käck fruktdrink. Då kan ju en sådan här dryck som Kombucha passa bra. Kombucha är fermenterat the. Har ni smakat?? Jag har skrivit om det innan och ni kan hitta det inlägget HÄR. Tycker den nya smaken jordgubb/mynta var riktigt god! Och enligt tillverkarna så är ju detta rena hälsodrycken, antioxidanter, detoxande, mjölksyrabakteriekultur och bra för matslmältningen!

Sist jag skrev om drycken så fanns den bara att köpa i Stockholm men nu ser jag på deras hemsida att den faktiskt finns lite över hela Sverige, bra!!

Ha nu en skön dag i solen!

3 kommentarer :

 1. Härligt med sommar, sol och resmål som hägrar! Önskar dig en fin sommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glömde ju kommentera om kombucha... har inte smakat men hört mycket om det. Hur smakar det? Ska vara übernyttigt iaf.

   Radera
  2. Jo, jag tycker de smakar jättegott. Som the fast läsk.... ;-) lite svårt att förklara, gott och svalkande i alla fall :-)

   Radera