lördag 13 juli 2013

Härliga dagar på Lalandia, Rödby

lalandia
Våran fina lilla stuga! Stugorna var helt perfekta, vi saknade ingenting.
OBS! Bildbomb ;-)

Ja, då var vi hemma ifrån Lalandia igen. Vi har haft tre kanondagar! Vi har badat, lekt, badat, lekt, ätit och badat igen :-) Kan verkligen rekommendera Lalandia för er som har småbarn, d3 har det mesta, bad både ute och inne, lekland, bowling, fin strand, skridskobana, träningshall, idrottshall, getter mm mm. Det finns dessutom bra med matställen och affärer. Vi åt på tre olika ställen. Ett ställe som heter Bones där jag åt fantastiskt goda revbensspjäll, ett annat ställe som heter Bambino som serverade Italien inspirerad buffé. Och vilken buffé! De har verkligen fattat hur en buffé ska se ut :-) Där fanns allt, så missa inte den restaurangen om ni åker dit, perfekt för barnen också, de kan äta hur mycket frukt och glass de vill ;-) Vi åt lunch på LA Diner som serverar hamburgare. Var lite skeptisk till det först men de hade jättegoda hamburgare, inga tunna platta Mc Donalds hamburgare här inte ;-)lalandia, bones
Revbensspjällen var grymt goda på "Bones"!lalandia, bambino
Restaurang Bambino, massor med god mat!
Vi åt tills vi nästan sprack ;-)

De här korten som jag tog inne i badlandskapet tog jag direkt på morgonen när de öppnade. Som ni ser inga människor men det tog max 10 min, sedan var det fullproppat ;-) Bubbelpoolen som ni ser stora kortet till vänster....där låg vi väldigt mycket kan jag säga, varmt och härligt!

lalandia

Den fina stranden skulle vi gärna spenderat lite mera tid på men vi hade ju bara en heldag och två halvdagar så tiden räckte inte riktigt till, nästa gång blir det en dag till. Vi var i alla fall nere på stranden en stund på kvällen och det var helt ljuvligt :-)

lalandiaPå vägen hem så tog vi vägen förbi "Pråmen" som är bordershopen som ligger i Puttgarden. Blir ju givetvis en extra omväg, en extra färja men är man så nära så måste man ju nästan dit ;-)

Idag har vi bara slappat här hemma, tvättat, vattnat växterna, dessutom har vi börjat packa om eftersom vi på måndag drar iväg igen, denna gången till Käringön. Våra vänner har hus där så vi ska bo hos dem, härligt! Vad gör ni andra nu på semestern???

2 kommentarer :

 1. Mysigt!
  Jag har aldrig varit på Lalandia, men vi har bott på samma ställe när vi var på Legoland.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns två Lalandia, ett i Rödby där vi var och ett i Billund, bredvid Legoland, det är nog det du tänker på ;-)

   Radera