måndag 8 juli 2013

Det blev en dag på Marstrand

Marstrand sett från båten (översta bilden). En kall cider i värmen satt inte fel och bullar uppe vid fästningen tyckte barnen satt fint ;-)
Ett besök på Marstrand varje sommar, det är ett måste för vår familj :-) Idag var vädret så skönt och varmt så vi tog båten upp till Marstrand. En alldeles lagom lång tur för oss, barnen hinner somna gott. Helt otroligt hur de kan sova i det där skumpandet och höga ljudet från motorn ;-)


Vi kom rätt så sent så vi började med lunch, sedan gick vi till Bergs konditori och köpte lite bullar och gick upp till fästningen för lite picknick. Uppskattat av barnen såklart. Sedan blev det lite shopping för mamma ;-) och lek i lekparken för barnen och pappa. Avslutad det hela med att bada litegrann i det härliga salta havet. Ja, barnen och pappa i alla fall, jag hoppade över ;-)


Otroligt fina hus och trädgårdar över hela Marstrand, tänk om man kunde ha ett sådant!


Nu sitter jag här i soffan, helt slut. En dag på havet gör en väldigt väldigt trött ;-)

Imorgon blir det handling inför onsdagens resa till Lalandia och givetvis packning. Vi åker tidigt på onsdag, ner till Helsingborg och över till Rödby. Härligt! Semestern är här!!

1 kommentar :

  1. Åh vad härligt det ser ut! Var så länge sen jag var på västkusten, måste ta mig dit! Somrigare kan det väl knappast bli :)

    SvaraRadera