fredag 5 juli 2013

Då var den ÄNTLIGEN här!!

rörö

Sista dagen innan semestern! Härligt! 5 långa och förhoppningsvis soliga veckor framför mig :-)

Vi inleder semestern nästa vecka med att åka till Lalandia i Rödby, Danmark. Här var vi när Isabella var 1 år gammal och tyckte att det var ett jättebra ställe, dock hade vi himla otur med vädret då, minns att det regnade hela tiden, det hoppas vi på att det inte ska göra denna gången. Vi blir där i 3 dagar och badar, leker och äter gott! Fokus på barnen såklart! Någon som varit där??


käringön
Käringön

Veckan därpå ska vi spendera på Käringön där våra kompisar har sommarstugor. Ska bli så skönt att få komma ut i skärgården. Har ni varit på Käringön?? Om inte så är det definitivt ett tips på besök ni måste göra, en liten genuin bohuslänsk ö.

Resten av tiden så har vi inget planerat men förhoppningsvis så blir det en del utflykter med båten, kanske något besök till något vattenland. Skulle väldigt gärna vilja åka till Österlen och köra runt lite, köpa närproducerade produkter, äta god pizza på det där stället som alla tipsar att man ska åka till om man är på Österlen, vad det nu heter ;-) Kolla in de långa fina stränderna längs med kusten, ja ni vet ;-) Annars tycker jag det är himla skönt att bara vara hemma i trädgården med min familj, bjuda hem vänner på grillmiddag osv.

JAAAA, äntligen är den här! Sista arbetsdagen innan semestern börjar :-)

5 kommentarer :

 1. Jaaa, vi har varit på Kärringön när barnen var små en underbar ö!
  Ha en härlig semester och NJUT!!!!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Vad härligt med semester! Njut och ha det bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Erika, jag ska njuta så mycket jag kan ;-)

   Radera
 3. Härligt!!! Här har vi en och två veckor kvar tills det smäller, känns som det behövs:)
  Ha det nu riktigt skönt, både här och där.

  SvaraRadera