lördag 8 juni 2013

Heldag i trädgården avslutades med grillning!

Vart tog solen vägen nu då? Ja, den kommer väl.... Idag blir det jobb i trädgården och träning så det gör inte så mycket om solen inte kommer fram idag :-)Igår däremot så var det sol hela dagen fast inte så varmt. Var iväg och köpte lite plantor till kryddlandet eftersom mycket hade dött under vintern :-( Så tråkigt men det är ju alltid kul att köpa nytt :-) Isabella hade kompisar över och dom lekte för fullt hela dagen, goa tjejer alla tre!!

På kvällen så var det ju såklart grilldags igen. Rubbade fläskkarren tidigt på morgonen så den fick gosa till sig under dagen innan den slängdes på grillen tillsammans med goda grönsaksspett. Gjorde även en tzatziki till, perfekt! Tzatziki är ju så gott och det är många som gör det men jag tycker att en del missar två viktiga ingredienser, oregano och olivolja! Ta en skvätt olivolja i på slutet, gör det hela lite godare, I promise :-)Idag blir det pulled pork till middag igen. Denna gången med en hemmagjord barbequesås, det kommer nog bli smaskens, återkommer såklart med receptet på den!! Ha nu en go lördag där ute!!

4 kommentarer :

 1. Hello,
  I visited your blog.
  Congratulationsfor your work!! An interesting and nice blog!!
  Good luck with your blog!
  Greetings from Algarve, Portugal
  Paulo Gonçalves

  I invite you to visit my blog
  http://viajaredescobrir.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga dagar ni har haft. Och visst är det underbart nu när det blivit riktigt sommarvarmt. Idag insuper vi det sista av ledigheten :-) Kramar.

  SvaraRadera
 3. Ja, underbara dagar har vi haft med en massa sol och värme. Vilka härliga kort på både detta och inlägget dessförinnan, det är bara och njuta!

  SvaraRadera
 4. Här har solen värmt hela helgen men nu ryktas det att det ska vända igen, det vill vi inte för nu har vi vant oss vid sommaren.
  Olja i tsatsiki kan vi bara hålla med om, det blir verkligen så gott. Vi fick också tipset att ha i lite vitt vin på en restaurang i Turkiet för flera år sedan, men då blir den ju inte direkt barntillåten, men så god så.

  SvaraRadera