onsdag 1 maj 2013

Skön 1 maj spenderades mestadels i trädgården (och i badet ;-)

Vad allting ser brunt och trist ut men snart så......:-)

Vilken dag vi har haft här i Göteborg idag! Solen har skinit hela tiden, bara nu på kvällen som den gick i moln men det gör ju ingenting. Har grävt ur matkomposten (usch!) och lagt ut det i grönsakslandet tillsammans med lite hästskit, grävt om och krattat fint. Vilket jobb men det känns skönt efteråt, rena träningspasset.

Vi har också ordnat med våra odlingslådor. Innan hade vi gräs runt omkring dom vilket ju var lite jobbigt när man skulle klippa gräset. Vi grävde bort grässvålen och la dit täckbark istället. Mycket bättre och förhoppningsvis håller det borta sniglarna också ;-)

Nu har jag precis kommit upp ifrån ett skönt bad (man känner ju sig inte allt för fräsch när man hållt på med kompost och gödsel ;-) Hade precis fått hem mina ansiktsprodukter ifrån Maria Åkerberg (fd Dermanord) så det fick bli lite spa i badet med rengöring, peeling, mask osv. Skönt och välbehövligt! Har ni inte testat Maria Åkerbergs produkter tidigare kan jag verkligen rekommendera dom. Dermanord är ett svenskt företag och produkterna är ekologiska och innehåller bara naturliga ingredienser. Bra tycker jag!! Jag köper mina flaskor från Lilla Kliniken, där har dom det mesta av sortimentet och det är fraktfritt :-)

Nej, nu ska barnen läggas och vi föräldrar ska få ha lite vuxentid. Imorgon är det dags för jobbet igen....

2 kommentarer :

  1. Underbart, och nästan preis vad jag också ägnade första maj åt. Stenhårt arbete med gödsel och grävning och sedan hem och ner i ett varmt bad. Finns det något skönare?

    Undrar fröken Dill, numera med borttvättad skit under naglarna

    SvaraRadera
  2. Javisst är det underbart, bad efter stenhårt arbete, det är vi värda ;-)

    SvaraRadera