måndag 31 december 2012

Gott Nytt År!!

Ja, då var vi redan på årets sista dag! Det här året har verkligen gått fort, känns som det inte var så länge sedan vi kom hem från sjukhuset med vår prins Rasmus i början av januari. Ska man blicka tillbaka på året vad som hänt så är ju förstås födseln av vår son Rasmus den 4 januari det största som hänt. Jag har varit föräldraledig hela året och dagarna har rullat på. Bytt blöja, matat, lekt, bytt blöja, matat, lekt, ja, ni som har småbarn vet vad jag snackar om ;-) Om jag ska gå efter antal inlägg här på bloggen så har det inte varit ett bra år, har helt enkelt inte haft tid vilket ni säkert förstår. Kanske blir det bättring under 2013 eller så är det på den här nivån det kommer att bli. Ska ju börja jobba igen den 1 februari och då lär det ju inte bli mer tid över till bloggen än vad det är nu men vi får se. Det närmsta jag ska göra nu som har med bloggen att göra är att beställa alla fröer som ska sås under våren :-) och det är alltid en höjdpunkt för oss odlare!

Förra årets förrätt, hummesoppa serverades med alkoholfritt bubbel, gravid som  jag var ;-)

Ikväll kommer det goda vänner över på middag. Det blir god mat såsom gott småplock till förrätt, kan säga att hummern kommer att ha en roll i det hela ;-), det blir oxfilé, grekisk potatisgratäng och kantarellkräm till huvudrätt och chokladpannacotta med hallonsås till efterrätt och givetvis god champagne!

Nedan följer ett litet bildkollage över några av händelserna under året, vissa månader dom viktigaste händelserna men vissa månader representerar endast vad vi gjorde en av dagarna. Vi börjar med januari och går bild för bild fram till december.

Januari: vår prins föds! Februari: matmässa Passion för mat. Mars: jag gör egen pasta för första gången. April: vi köper ny grill. Maj: valborg. Juni: självplock av jordgubbar inför midsommar. Juli: semester! Augusti: jag var med i tidningen ;-) September: hummerpremiär. Oktober: barnen växer så det knakar! November: jag hittade på detta goda recept på nyttiga kokosbollar! December: ja, vad ska man säga, vi avslutar väl året med champagne!!Vill med detta passa på att önska alla mina bloggläsare ett GOTT NYTT ÅR!!

3 kommentarer :