onsdag 26 december 2012

God Fortsättning!

Rasmus började dagen till ära att gå! Tyckte förstås det var jättekul när han förstod vad det betydde :-)


Ja, då var julafton över! Vad snabbt det gick! Vi firade julen här hemma hos oss tillsammans med mormor/morfar, farmor/farfar och syrrans familj. Mycket, mycket (alldeles för mycket) mat som var jättegod men oj så mätt man blir och så mycket det blir över! Nästa år blir det en kalkon, har sagt det i några år nu men snart vill jag verkligen ha kalkon istället för den traditionella julmaten. Någon av er som kör med kalkon på julafton?Tomten kom såklart :-) Isabella tror fortfarande på tomten men börjar väl tveka lite smått. Lille Rasmus brydde sig inte speciellt mycket om tomten, kollade lite på honom bara och fortsatte att leka med presentsnörena :-) Egentligen förstår jag inte varför man ska tuta i ungarna att tomten finns??? Om man nu absolut måste ha tomte så kan han väl helt enkelt komma på natten och lämna alla klapparna men inte visa sig på självaste julafton, så gör dom tydligen i USA.... Vi har alltid tjafs om vem som ska vara tomte, ingen som egentligen vill :-(


Juldagen ägnades åt att leka med alla julklappar, ja, barnen iallafall. Vissa julklappar lekte även vissa vuxna med, som Isabellas nya Wii spel, Super Mario OS London, jättekul! Jag passade på att göra lite nya armband, min nya hobby! Verkligen kul!


Idag skippade vi iallafall julmaten till middag, det blev en lammgryta istället, sååå gott! Hoppas ni har haft en härlig jul och god fortsättning på er!

3 kommentarer :

 1. Tack det samma! Ja tänk vilket dillemma vi har med all mat som blir över..Jag tror ändå att vi vill fortsätta att ha julmat på julafton!? Vi har däremot försökt att banta ner både på mångd och antal sorter..sååå mätta ändå!
  /Mia

  SvaraRadera
 2. Vi hade kalkon här emellan men iår var det skinka igen :) Kalkonen var oxå god men nog var det gott med skinkan i år igen.

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga julaftonsfoton! Känns nästan som att jag varit hos er nu :)

  SvaraRadera