fredag 2 november 2012

Tips på bra matlagningstidningar!


Vad har du för favoritmatlagningstidning? Själv har jag två favoriter som alltid får följa med mig hem när jag handlar, dels Elle Mat & Vin men även Lantliv Mat & Vin. Två tidningar med fina bilder, härliga recept med det "lilla extra". Har sett att Jamie Oliver har en egen tidning också men den har aldrig fått följa med hem än så länge, den var alldeles för dyr tycker jag, kommer inte ihåg exakt hur mycket men tror det var runt 100 kr för en tidning.

Såg även att Tidningskungen har en avdelning som heter Mat & Vin där det fanns en hel del intressanta mattidningar som man kan prenumerera på. Det finns både svenska, engelska, franska och italienska tidningar. Naturligtvis fanns ju Allt om Mat som väl ändå måste vara vår populäraste matlagningstidning men jag såg massa andra som jag tyckte verkade intressanta som tex en som heter Sale e Pepe, tyvärr var den på italienska och det språket behärskar jag inte (ännu) så jag får nog hoppa över den ;-) För er som gillar att baka så finns det också en hel del baktidningar. Såg dessutom att Ernst är på G med en egen tidning, släpps 20 november ;-)

Har ni några sköna tips på bra matlagningstidningar så tar jag gärna emot dom, alltid kul att bläddra i nya tidningar för inspiration!!

Sponsrat inlägg

3 kommentarer :

 1. Elle Mat och vin är en klar favorit, men nu har vi slängt in en 4-nummers prenumeration på Mat och vänner som fanns på extraerbjudande på matmässan vi var på i helgen. Får se hur den är då, vi har inte provat den innan. Håkan har dessutom Allt om Whisky och Whisky Boubon på prenumeration, så det blir lite läsande:)

  Ha en fin helg.

  SvaraRadera
 2. Jag har prenumererat på Allt om mat i flera år och skulle känna för något nyttt. Tack för tipsen:)

  SvaraRadera
 3. Köper sällan mattidningar men kör lite korta prenumerationen i bland. Allt om mat oftast. Men gillar Hembakat som mamma brukar köpa till mig. Många vardagsbakningsrecept.

  SvaraRadera