måndag 3 september 2012

Helgen som försvann....

Ja, vart tog helgen vägen? Nu känns det verkligen att man är inne i ekorrhjulet igen, tiden springer förbi oss och man hinner knappt med! Ja, iallafall helgerna. Vi har inte gjort något speciellt i helgen, storasyster Emelie (alltså barnens storasyster, min bonusdotter) har varit här och när Emelie är här då är det oftast bakdags ;-) Vi bakade bullar och som alla vet så är ju nybakade bullar något av det godaste som finns!


Emelie rullar bullar!
 
Mmmm, alltid lika gott med nybakade bullar!
 
Alla gillar bullar, även lille Rasmus som ni ser ;-)

Vi hade planer på att åka ut med båten i lördags men väderprognosen stämde ju inte speciellt bra, dom hade lovat ca 21 grader och sol men det blev väl ca 19 grader och rätt så blåsigt så, nej, någon båttur blev det inte men vi åkte ändå ner till båthamnen, åt glass och gick en sväng.

Det blåste en del och molnen var stooora, ingen båttur här inte :-(


Isabella var glad för det, en sväng till båthamnen, äta glass, kasta lite sten i havet, kul det med tyckte hon!

Matmässigt så blev det två olika stekar, lördagen bjöd på skinkstek och söndagen  bjöd på lammstek. Smaskade även på "västkustchips" hela helgen, mer om dom senare....

Skinstek med sås gjord på skyn från formen, klyftpotatis och grönsaker, såååå gott!

Nya chips ifrån Estrellla, vad jag tyckte om dom får du läsa senare ;-)
Nu tar vi nya tag och ser fram emot en ny vecka med diverse aktiviteter såsom matbloggsträff!! Ja, på torsdag är det matbloggsträff här i Göteborg i samband med mässan Mitt kök. Ska bli riktigt kul att träffa er andra som bloggar, höra lite föredrag och förhoppningsvis äta god mat! Någon mer som ska dit???

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar