Frukost i lugn och ro


Ja, frukost i lugn och ro är inget som man är bortskämd med dessa tider :-) Nej, lille Rasmus har en otrolig förmåga att alltid vakna när vi ska äta, vare sig det är frukost, lunch eller middag, så att jag får äta min frukost i utan att samtidigt underhålla en bebis är en riktig lyx ;-)

För det mesta så brukar jag bara mixa ihop en smoothie (går snabbt) men idag så blev det två grova skivor bröd med leverpastej och avocado. Avocado är ju så gott! Som ni säkert vet så är det ju inte så lätt att hitta perfekta exemplar av avocado så nu för tiden så köper jag alltid omogna avocados och låter dom mogna hemma istället. Det är bara till att lägga dom ihop med äpplen så mognar dom i lagom takt och blir för det mesta helt perfekta. Testade ett tag att lägga dom ihop med banan men det tyckte jag inte blev lika bra. Sååå, ät mer avocado! Nyttigt och fett, rätt fett!

Idag känner jag mig mycket bättre med min förkylning så förhoppningsvis kan jag vara ute lite, har massor att göra i trädgården! Och ikväll ska jag på ansiktsbehandling, jippi!! Ha en go dag!
Rasmus sover för en gång skull när jag äter frukost

Kommentarer

  1. Sådana frukostar är guld värda! En av mina ungar vaknade ALLTID, kändes det som, varje gång jag satte ändan på stolen.
    Men å andra sidan, man blir en hejare på att äta det mesta med en hand. Och med en liten unge i knät.

    SvaraRadera
  2. Visst är det helt klart bäst att mogna fram avokadon hemma, annars blir det lätt att de ligger och blir dåliga istället.

    SvaraRadera
  3. Har faktiskt turen att få äta i lugn och ro nästan varje dag. Oliver underhåller sig nästan själv brevid mig i soffan där jag äter frulle.
    Ang avocado så håller jag med. Bäst att mogna fram själv. Etylen i äpple (och tomat) hjälper ju på traven. Köpte mogna i veckan. 3 för 10. Alla var ruttna!! Grr...

    SvaraRadera
  4. En riktigt perfekt mogen avokado är vardagslyx som man aldrig tröttnar på!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar