tisdag 18 oktober 2011

Sista grillningen för i år?

Nej, det hoppas jag verkligen inte. I år ska vi ha grillarna tillgänglia under vintern så dom ska vara lätta att få fram om vi känner suget efter grillat kött när snön yr utanför fönstrena.

Just nu "yr" regnet utanför fönstrena och det blåser riktigt kraftigt, riktigt höstväder med andra ord. I helgen som gick var det däremot jättehärligt väder, solen sken och vi arbetade duktigt i trädgården trots trötthet, fingrar i bandage, gravidmage osv ;-) Ja, min mage växer allt mer och det är riktigt tungt att jobba i trädgården, tur att det är höst och inte vår! Nu är iallafall växthuset inplastat för vintern, alla utemöbler är bortplockade. Skulle förstås vilja rensa undan lite i rabatterna men det är helt uteslutet med den stora maggen men till våren tar vi nya tag igen :-)

Vi grillade fläskkotlett i lördags och till detta blev det ugnsrostade rotfrukter och till detta serverades min gula hemmagjorda ketchup, mycket gott och enkelt! Ja, enkelt är den mesta maten som lagas här hemma just nu. Har inte riktigt ork till att fundera ut vad vi ska ha för mat, stå i timmar och laga den (på helgerna). Hoppas ni har förståelse för att uppdateringarna på bloggen blir därefter.... Nej, efter en liten sovmorgon måste jag nu iväg till jobbet, ha en go´ dag på er!!

3 kommentarer :

 1. Såklart att ni ska grilla mer i år. Vintergrillat är nästan godare än sommargrillat :)

  SvaraRadera
 2. Hade jag möjlighet skulle jag grilla året runt. Min svåger brukar stå ute i snön, huttra och grilla korv på vintern. Så det funkar!!:)

  SvaraRadera
 3. Jag älskar att grilla och i sommars köpte vi en ny grill så vi kommer att grilla i vinter säger min man :-)

  I söndags grillade vi pizza, mycket gott! :-)

  SvaraRadera