söndag 12 juni 2011

Mutti - min favorit!

Jag har skrivit det många gånger förut och jag vet att många tycker som jag, att Mutti är outstanding när det kommer till tomatprodukter som tex krossade tomater, tomatpuré mm. Jag köper så gott som alltid deras krossade tomater och tomatpuré men i min affär så har dom inte alla deras produkter tyvärr. Bland annat så har dom inte deras ketchup som jag varit sugen på att testa länge.

Men häromdagen så fick jag ett paket hem med lite olika produkter ifrån Mutti, bland annat deras ketchup :-) I paketet fanns också krossade tomater med vitlökssmak och med basilikasmak, deras körsbärstomater (som är såååå goda), tomatpuré och en burk med filéade tomater i en tomatsås.

Vad är det då som är så speciellt med Muttis tomater då? Jo, alla tomaterna odlas i Italien och skördas när dom är som godast. Samma dag dom skördas går dom direkt in i produktionen och blir diverse konserver, på så sätt så behålls den goda smaken.

Mutti har en egen Facebooksida där man kan se alla deras produkter, gå in och kika!

2 kommentarer :

  1. Ja, har man en gång köpt och använt deras underbara produkter så funkar det inte med något annat. Körsbärstomaterna var det första vi provade och de är verkligen kanon. Ketchupen är numera den enda ketchup som kommer innanför vår dörrar:)
    Tomatpuréen däremot har vi inte testat, ska hålla utkik efter den i affärerna. Tack för tipset.

    SvaraRadera
  2. håller med, jag är också väldigt förtjust i muttis produkter! speciellt coctailtomaterna, de är grymma att ha i pastasås!

    SvaraRadera