Delikatesser, korvar och tortillachips - allt i en salig blandning ;-)

Oliver, parmesanost, salami och parmaskinka.

Idag har det varit en riktigt härlig vårdag här hos oss. Vi har varit ute och pysslat med diverse saker, jag har varit i växthuset och sambon har jobbat med båten. Dagens middag blev riktigt lyckad, jag gjorde egen bearnaisesås för första gången. Mer om den i ett senare inlägg.

Tänkte visa lite bilder på gårdagens fredagsmys. Vi dukade upp diverse läckerheter. Det mesta köpte vi på matsmässan som vi var på för några veckor sedan men jag hade även lite produktprover ifrån Santa Maria på bordet. Jag fick två olika sorters tortillachips, den ena hette "Seasalt" och den andra "Barbeque". Till detta blev det två olika dippsåser, salsa paprika och salsa chipotle. Båda tortillachipsen var goda men bäst var den med barbequesmak. Dippsåserna passade bra, den ena var lite mer hetta i.
Tortillachips och dippsåser.
Vi köpte en del av Ridderheims tapassortiment på mässan, en tapasbricka med salami, parmaskinka och ost. Inlagda oliver och en skaldjursmix i piri-piri sås. Allt mycket gott.

Skaldjur i stark sås.
Ett fat fyllt med korvar av olika slag blev det också. Korvarna är från Heberlains och Jacobdals, allt köpt på matmässan.

Korvar, bresaola och oliver.
Älskar verkligen sådan här plockmat, kan sitta hur länge som helst och äta (och det gjorde vi också ;-)

Brödpinnar och kex.

Kommentarer

Skicka en kommentar