fredag 4 juni 2010

Fredagsmys med tapas


Häromdagen var jag på Tapasafton med Ridderheims och fick med mig en liten "goodiebag" hem. I den låg det salami, pata negra skinka, oliver, kycklingröra, ostar mm. Vi tog det + lite godsaker vi hade hemma, grillade några tjocka grillkorvar och små bratwurstar och gjorde vitlöksbröd genom att doppa lantbröd i olivolja blandat med pressad vitlök och sedan grillade vi bröden på grillen. Detta serverades med ett glas rött gott vin!En klar favorit bland tapasprodukterna är ett tortillabröd som är fyllt med skinka (pata negra) och spansk ost. Bara till att lägga på grillen eller i stekpannan.Så här ser förpackningen ut med skinka, salami och spansk ost. Tyckte att det var rätt så mycket salami men mindre skinka, endast tre skivor och två skivor ost. Det blir lite snålt. Man får nästan köpa två förpackningar om man är fler än två personer.


Vad hade ni för fredagsmiddag??

2 kommentarer :

  1. tapasprovningen var helt fantastisk :) jag har inte hittat hit heller förut, tur att det finns såna spot&tell-evenemang så man kan hitta nya spännande bloggar!

    håller med om att det var lite snålt med skinka & ost i det där paketet, jag fyllde kycklingfilé med skinkan men den tog ju slut med en gång den :/

    SvaraRadera
  2. Vilket härligt tapasfrossande. Ser hur gott som helst ut! Nu blev jag vrålhungrig.
    Hälsar fröken Dill

    SvaraRadera